Hoe ontstaat een bijzondere ontmoeting?


In de corona-luwte hadden we tijd om het nodige te bespreken en bedenken. Er kwam van alles voorbij, zin, onzin, we legden elkaar ideeën voor, we coachten elkaar, we werkten al een beetje met elkaar, we lachten, we huilden, we mediteerden, we tijd-reisden.

 “Wat zou het leuk zijn om samen iets moois te maken, waar iedereen een beetje blij van wordt!” 

Samen iets ondernemen vanuit onze creatieve kracht. We zouden bakken met liefde willen rondstrooien, omdat we dat allemaal best kunnen gebruiken in deze crazy wereld. En liefde wordt nog lekkerder als je het met elkaar deelt. En zo ontstond het idee van het Wetboek der Liefde. Doe je mee?

 

Anne en Pauline
Pauline Teunissen is schrijver, scenarist, film- en programmamaker. Maar vooral een creatieve ondernemer en freebird. Na een heleboel bedrijfsfilms, creëert ze het liefst verhalen, films. docu's met maatschappelijke thema’s, zie www.bluedeerfilm.com. Daarnaast nam ze het initiatief voor www.broederplaats.nl.

Pauline over BROEDERPLAATS: “Het lijkt wel of we mensen steeds meer in hokjes plaatsen, maar daarmee benadrukken we juist de verschillen. Het maakt mij niet uit of je oranje of paars bent, hoeveel ledenmaten je hebt en of die het doen. Je zou kunnen zeggen dat ik alles heb met inclusiviteit en diversiteit en tegelijkertijd helemaal niets. We zijn namelijk allemaal mens. Elk met onze unieke ervaringen, verhalen, achtergrond en talenten. 

Met BROEDERPLAATS wil ik een plek creëren, waarin we, terwijl we mooie dingen samen maken, naar elkaars verhalen luisteren en elkaars ervaringen en talenten kunnen delen. Het Wetboek der Liefde is één van deze co-creatie projecten.

Anne Mulder is een rasechte bewuste creatieveling. Ook wel een levenskunstenaar. Als mens heeft ze enorm veel geïnvesteerd in haar eigen reis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Van NLP, schaduwverlichting, filosofie, sjamanisme, ayahuasca, leiderschapstrainingen, een intensieve literatuurstudie op gebied van bewustzijn, non dualiteit en persoonlijke ontwikkeling, tot aan een studie beïnvloedingspsychologie.

Momenteel doet ze de opleiding tot Jungian Analyst volgens C.G. Jung oftewel diepte therapeut. Daarnaast is ze bezig met het opzetten van de school voor levenskunst. www.deschoolvoorlevenskunst.nl. 

Haar passie is dan ook om mensen te inspireren om vanuit hun ware essentie bezieling te geven aan hun menszijn. Haar missie is om vanuit pionierschap bij te dragen aan de nieuwe aarde.

Meer over Anne zie, www.anne-mulder.com.