Hoe doe je mee?


Je hoeft geen schrijftalent te zijn. Mocht je per ongeluk een spel- of typfoutje maken, dan halen we die er gewoon voor je uit. Het gaat ons erom dat je het stuurt vanuit je hart. En je kan natuurlijk ook iets over liefde tekenen, of schilderen. Of stuur je kunstwerk, je muziekstuk, je podcast of je video in. Als het maar gaat over liefde, zoals jij dat ziet. 

 

Eigenlijk zijn we niet zo van regeltjes. Maar het is ook wel handig als je weet wat de bedoeling is en wat kan. 

 

Je bijdrage

Jouw bijdrage voor het Wetboek der Liefde kan zijn:

- schriftelijk, mag 1 woord zijn, 1 zin, mag ook een heel velletje zijn (max 500 woorden)

- gedicht 

- tekening

- kunstwerk

- foto

- vlog*

- video*

- podcast*

- muziekstuk* 

(*max 5 min, insturen alleen via een url)

- en alle andere creatieve uiting die wij nog niet verzonnen hebben.

 

Je kunt een bijdrage sturen via de email-knop. Vermeld in ieder geval je naam. Leuk als je ook je leeftijd erbij vermeldt :-). Als je wilt, vermelden we ook je website op de naslag pagina. Wij maken een passende afbeelding bij je inzending, maar mocht je zelf een foto meesturen, nog leuker. Wij gaan ervan uit dat iedereen die iets plaatst, dat doet vanuit pure liefde, het zou in uitzonderlijke gevallen kunnen, dat we beslissen dat content niet geplaatst wordt.

 

Copyright en gebruiksrecht

Je bijdrage aan het ‘Wetboek der Liefde’ is vrijwillig.  Je naam (als je wil) en je leeftijd worden bij jouw creatie vermeld, het is immers door jou gemaakt. Je houdt dus altijd het copyright van je inzending. Met het insturen geef je het Wetboek der Liefde akkoord voor online en print gebruik van je inzending, ook voor eventueel commercieel gebruik.

 

Privacy

Bij het insturen van je liefdevolle bijdrage geef je toestemming aan Broederplaats en Anne Mulder Producties | De School van Levenskunst om je email adres te gebruiken om te informeren over het verloop van het Wetboek der Liefde en andere initiatieven binnen Broederplaats en Anne Mulder Producties | De School voor Levenskunst.